Detta är en SANSA-godkänd utbildning för dig som vill utbilda dig till Nagelterapeut från grunden.

Vill du också arbeta med det du verkligen tycker är roligt?

Utbilda dig till nagelterapeut på en av Göteborgs största nagelskolor. Vår lokal på hela 250 kvadratmeter är ljus, luftig och fylld av positiv energi direkt du kliver in genom dörren! Vi har både salongsverksamhet, skolverksamhet och en butik där vi säljer produkter av högsta kvalitet.

Våra lärare är flerfaldiga medaljörer både på svenska och internationella nageltävlingar, och strävar hela tiden mot att fortsätta utvecklas både som nagelterapeuter och i lärarrollen.

 

 

DELBETALA UTBILDNINGEN

Antal dagar
Utbildningen omfattar totalt 17 skoldagar, och de är uppdelade på tre skolveckor (måndag till fredag) och två examensdagar. Mellan varje skolvecka har du hempraktik, då du har möjlighet att arbeta eller studera som vanligt, samt utföra din hempraktik. Du skall ha gjort minst 10 klassiska manikyrer, 10 förlängningar på tipp och 10 förlängningar på mall, innan din examen.

Lektionstider
Lektionstiden är dagtid mellan klockan 09.00 – 16.30

Antal deltagare
Vi tar in max 8 deltagare per utbildningstillfälle.

Pris
37.000 SEK ink. moms och då ingår det produkter och utbildningslitteratur, som du får ta med hem till ett värde av 18.000 SEK ink. moms.
Efter din anmälan får du en faktura på anmälningsavgiften (3.500 SEK ink moms) när den är betald är du garanterad en plats.
15 dagar innan kursstart skall resterande avgift betalas.

 

 

SCHEMA NÄSTA KURSSTART

INTRESSERAD?

Regerande Nordisk Mästarinna är din lärare!