Välkommen till vår SEYF-godkända utbildning för dig som vill bli en professionell Nagelterapeut! Vi är en av Göteborgs ledande nagelskolor och erbjuder en gedigen utbildning från grunden.

Drömmer du om att arbeta med det du älskar? Då har du kommit rätt. Hos oss kan du utbilda dig till Nagelterapeut och få möjligheten att arbeta med det du verkligen brinner för.

Vår skola har en lokal på hela 250 kvadratmeter som är ljus, luftig och fylld av positiv energi från det ögonblick du kliver in genom dörren! Vi erbjuder inte bara skolverksamhet utan även salongsverksamhet och en butik där vi säljer produkter av högsta kvalitet.

Kim Marö, vår lärare, är en inspirerande och omtyckt nagelterapeut som hela tiden strävar efter att utvecklas och förbättra sig, både som nagelterapeut och som lärare. Hon ser till att du får den utbildning och träning du behöver för att bli en skicklig nagelterapeut.

Välkommen till en utbildning som inte bara ger dig kunskap och färdigheter, utan också en stark känsla av gemenskap och motivation. Hos oss är läraren inte bara en person, utan en mentor och vägledare som stöttar dig under hela din utbildning.

 


Kim Marö

DELBETALA UTBILDNINGEN

Antal dagar
Utbildningen omfattar totalt 17 skoldagar, och de är uppdelade på tre skolveckor (måndag till fredag) och två examensdagar. Mellan varje skolvecka har du hempraktik, då du har möjlighet att arbeta eller studera som vanligt, samt utföra din hempraktik. Du skall ha gjort minst 10 manikyrer med gellack, 10 förlängningar på tipp och 10 förlängningar på mall, innan din examen.

Lektionstider
Lektionstiden är dagtid mellan klockan 09.00 – 16.30

Antal deltagare
Vi tar in max 8 deltagare per utbildningstillfälle.

Pris
37.000 SEK ink. moms och då ingår det produkter och utbildningslitteratur, som du får ta med hem till ett värde av 18.000 SEK ink. moms.
Efter din anmälan får du en faktura på anmälningsavgiften (3.500 SEK ink moms) när den är betald är du garanterad en plats.
15 dagar innan kursstart skall resterande avgift betalas.

 

SCHEMA NÄSTA KURSSTART

INTRESSERAD?

Susanna Wahlström, Winner of Winners på Nordic Nail Open 2023, är din lärare!