På salongen arbetar flertalet skickliga nagelterapeuter i olika erfarenhets- och meritnivå. Därför har vi delat upp prislistan i fyra kategorier. Varje terapeut besitter goda kunskaper om sitt yrke och gör ett gediget arbete.
På fliken ”om oss” kan du läsa mer om varje enskild terapeuts erfarenheter och meriter.
Varmt välkommen till oss!

Priserna är angivna i SEK. 

Vi tar inga kontanter!

KONSTNAGLAR

En behandling där den naturliga nageln förlängs till önskad längd och form, med tipp eller mall. Du kan välja vilken basdesign du önskar, såsom naturellt, franskt, glitter, gellack eller chrome. En extra färg/glitter ingår om du tex vill ha några naglar med annat utseende!

BOKA

En behandling där den naturliga nageln förlängs till önskad längd och form, med tipp eller mall. Till denna behandling avsätts mer tid och alla färger, glitter, design etc. ingår i priset. Välj denna behandling om du vill att det ska hända mycket på dina naglar.

BOKA

En behandling där den naturliga nageln förstärks, utan att förlängas. Du kan välja vilken basdesign du önskar, såsom naturellt, franskt, glitter, gellack eller chrome. En extra färg/glitter ingår om du tex vill ha några naglar med annat utseende!

BOKA

En behandling där den naturliga nageln förstärks, utan att förlängas. Till denna behandling avsätts mer tid och alla färger, glitter, design etc. ingår i priset. Välj denna behandling om du vill att det ska hända mycket på dina naglar.

BOKA

När man haft sina konstnaglar i ca 3-4 veckor bör man göra ett återbesök för att justera längd, form, färg och balansen i naglarna. Terapeuten tunnar då ut befintligt material och man väljer en ny design. I denna behandling kan du välja mellan naturella naglar eller lackat med en valfri färg gellack.

BOKA

När man haft sina konstnaglar i ca 3-4 veckor bör man göra ett återbesök för att justera längd, form, färg och balansen i naglarna. Terapeuten tunnar då ut befintligt material och man väljer en ny design. I denna behandling kan du välja mellan franska naglar, fransk ombre eller glitterfade etc.

BOKA

När man haft sina konstnaglar i ca 3-4 veckor bör man göra ett återbesök för att justera längd, form, färg och balansen i naglarna. Terapeuten tunnar då ut befintligt material och man väljer en ny design. Till denna behandling avsätts mer tid och alla färger, glitter, design etc. ingår i priset. Välj denna behandling om du vill att det ska hända mycket på dina naglar.

BOKA

En superglansig och förstärkande lackning på dina naturliga naglar. Dina naglar får en tunn förstärkning med gellack och detta växer sedan med din egen nagel ut. Återbesök rekommenderas efter ca 2-4 veckor beroende på hur fort dina naglar växer och hur du sköter dem. Vi har mängder av olika färger att välja mellan!

BOKA

Har du gellack som behöver förnyas? Då är detta rätt behandling! Ditt gamla material tunnas ut, och du får en påfyllning med nytt fräscht gellack! Återbesök rekommenderas efter ca 2-4 veckor beroende på hur fort dina naglar växer och hur du sköter dem. Vi har mängder av olika färger att välja mellan!

BOKA

En behandling med extra tid, för dig som vill ha franskt eller nail art.

BOKA

En superglansig och förstärkande lackning på dina naturliga tånaglar. Dina naglar får en tunn förstärkning med gellack och detta växer sedan med din egen nagel ut. Återbesök rekommenderas efter ca 4 veckor beroende på hur fort dina naglar växer och hur du sköter dem. Vi har mängder av olika färger att välja mellan!

BOKA

En behandling med extra tid, för dig som vill ha franskt eller nail art.

BOKA

Har du gellack på tårna som behöver förnyas? Då är detta rätt behandling! Ditt gamla material tunnas ut, och du får en påfyllning med nytt fräscht gellack! Återbesök rekommenderas efter ca 4 veckor beroende på hur fort dina naglar växer och hur du sköter dem. Vi har mängder av olika färger att välja mellan!

BOKA

Om du har en konstnagel som skadats eller gått av, så kan du boka in dig på en lagning av detta. I samband med ett helt återbesök ingår tre nya naglar. Om du till exempel tappat fyra naglar vid återbesöket betalar du alltså endast för en extra nagel.

BOKA

I denna behandling får du hjälp att ta bort din gel, gellack eller akryl på ett tryggt och säkert sätt för att inte skada dina naturliga naglar.

BOKA

I denna behandling får du hjälp att ta bort din gel eller akryl på ett tryggt och säkert sätt för att inte skada dina naturliga naglar. Behandlingen avslutas med en permanent lackning med gellack i valfri färg.

BOKA

Om du vill ha fler färger/glitter/chrome på dina naglar än vad som ingår i grundbehandlingen.

NATURLIG NAGELVÅRD

En klassisk manikyr är en skön och vårdande behandling för dina händer och naturliga naglar. Terapeuten tar hand om och vårdar dina nagelband, filar och polerar dina naglar och masserar armar och händer med en skön och fuktgivande creme. Behandlingen avslutas med en lackning i valfri färg från märket Leighton Denny Expert Nails där alla färger är fria från skadliga ämnen som Formaldehyd, Toluen och DBP. Ett av lacken som används i behandlingen får du ta med dig hem!

BOKA

En minimanikyr är en snabbare behandling för dina naturliga naglar. Terapeuten filar, polerar och lackar dina naglar i en valfri färg från märket Leighton Denny Expert Nails där alla färger är fria från skadliga ämnen som Formaldehyd, Toluen och DBP. Ett av lacken som används i behandlingen får du ta med dig hem!

BOKA

En SPA manikyr är en skön och vårdande behandling för dina händer och naturliga naglar. Terapeuten tar hand om och vårdar dina nagelband, filar och polerar dina naglar. Dessutom scrubbas dina händer med en exfolierande sockerscrub och behandlas med en lerinpackning för att alla vårdande ämnen ska tränga djupare ner i din hud. Sedan masseras händerna med en skön och fuktgivande creme. Behandlingen avslutas med en lackning i valfri färg från märket Leighton Denny Expert Nails där alla färger är fria från skadliga ämnen som Formaldehyd, Toluen och DBP. Ett av lacken som används i behandlingen får du ta med dig hem!

BOKA

Önskar du avboka eller ändra en bokad behandling, måste detta ske senast 24 timmar innan behandlingens starttid, i annat fall debiteras du 100% av behandlingskostnaden.
För att alla kunder skall få en skön och avkopplande stund ber vi dig lämna barn och djur hemma.
OB-tillägg: kvällar från kl 18, helger och röda dagar debiteras du 100 SEK extra per behandling.
Åldersgräns 18 år, 16 år med målsmans tillstånd!
Tack för din förståelse!